Суспільство

Житомирське «Полісся» у Львові впевнено перемагає «Карпати» з рахунком 1:3

28 September 2024, 19:57

У восьмому турі Української Прем’єр-ліги житомирський ФК «Полісся» 28 вересня грав з львівською командою «Карпати». Матч проходив на стадіоні «Україна» у Львові.

Після першого тайму рахунок був 1:2 на користь «Полісся».

Матч завершився впевненою перемогою «вовків» з рахунком 1:3, голами за «Полісся» відзначились Борис Крушинський (19’), Олексій Гуцуляк (45+1’) та Олександр Назаренко (70’).

Огляд матчу на сайті ФК «Полісся»:

На старті поєдинку команди обмінялися стандартами, але ані кутовий від «Полісся», ані удар зі штрафного «карпатівця» Мірошніченка результату не принесли. Після не надто активного старту гри житомиряни зуміли відкрити рахунок на 18-й хвилині гри: Гуцуляк після позиційної атаки подав із флангу, а Крушинський виграв верхову боротьбу та завдав точного удару. Проте господарі зрівняли ситуацію вже за хвилину, коли Підлепенець вивів Мірошніченка на удар, а Денис влучив точно в кут – 1:1. Майже відразу нагоду мав Гуцуляк, але м'яч після удару Олексія пройшов поруч зі стійкою. Далі ідеальну нагоду для Луіфера створив Назаренко, проте Кемкін виручив «Карпати» після удару венесуельця. Але в компенсований до першого тайму час житомиряни забили вдруге, Крушинський після подачі зі штрафного скинув м'яч на Гуцуляка, який в один дотик спрямував сферу у ворота, забивши п'ятому матчі поспіль.

На старті другого тайму «Карпати» малу гарну нагоду, щоб відігратися, але Ігор Невес після удару головою влучив у поперечину воріт Волинця. А «Полісся» відповіло третім голом після сольного проходу Назаренка через пів поля та завершального удару в кут воріт Кемкіна – 1:3. Наприкінці гри господарі великими силами пішли в напад та пропустили контратаку, яку завершував Лєднєв, втім удар Богдана було заблоковано захисниками. А вже у компенсований арбітром час рахунок до розгромного мав шанс довести Кушніренко, але м’яч пройшов повз ворота. Отож, «Полісся» перемагає 3:1 та продовжує безпрограшну серію.

Нагадаємо, у 7 турі Української Прем’єр-ліги 22 вересня житомирське «Полісся» приймало черкаський ФК «ЛНЗ» на центральному стадіоні «Полісся» у Житомирі, матч закінчився нічиєю із рахунком 1:1.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2024 року у шостому турі Української Прем’єр-ліги житомирський ФК «Полісся» на домашньому стадіоні приймав «Верес» з Рівного: після першого тайму рахунок був 0:1 на користь «Вереса», але «вовки» змогли перемогти суперника: матч завершився з рахунком 2:1 на користь «Полісся».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" виграш УПЛ "Карпати" 
Матеріали по темі