Суспільство

Збірна України посіла друге місце на чемпіонаті світу зі спортивної аеробіки, у складі команди були житомирські спортсменки

30 September 2024, 11:57

Збірна України посіла друге місце на чемпіонаті світу зі спортивної аеробіки серед дорослих, який відбувався з 27 по 29 вересня в Італії. У складі команди були житомирські спортсменки Ілона Шелест та Аліса Д'яченко.

Про це 30 вересня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА.

«З 27 по 29 вересня 2024 року відбувся 18-й чемпіонат світу зі спортивної аеробіки серед дорослих в італійському місті Пезаро. У змаганнях взяли участь 348 спортсменів з 37 країн світу. Збірну команду України представляли 13 спортсменів з різних регіонів України. Житомирщину на цих змаганнях представляли Ілона Шелест та Аліса Д'яченко. Дівчата разом з командою у виді програми аеро-степ посіли другу сходинку. У виді програми аеро-денс наша команда у фіналі посіла сьоме місце. Тренери дівчат — Лариса Мохорт та Тетяна Ісакова. Також варто відзначити, що Лариса Мохорт мала честь бути суддею від України на змаганнях такого рівня. Щира подяка тренерському штабу та ЗСУ за гарні результати змагань», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, житомирські спортсменки вибороли «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті світу зі спортивної аеробіки, який відбувався з 20 по 22 вересня 2024 року у м. Пезаро (Італійська республіка).

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2024 року на базі ЖДЮСШ «Авангард» відбувся традиційний всеукраїнський турнір зі спортивної аеробіки «Кубок Корольова - 2024»: перемогу одержала команда Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортивна аеробіка спорт спортсмен чемпіонат аеробіка  
Матеріали по темі