Події

На об’їзній в Житомирському районі перекинулася фура – рух транспорту перекритий та здійснюється через Коростишів

30 September 2024, 15:15

На об’їзній поблизу Коростишева вдень 30 вересня перекинулася фура, траса у напрямку Києва перекрита.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

На сторінці патрульної поліції Житомирської області у Facebook 30 вересня опублікували допис в якому йдеться про ДТП на трасі Київ-Чоп біля Коростишівської об’їзної.

«До уваги водіїв. Житомирська область. У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою, що сталася близько 14-ї години на 108 км автодороги М-06 Київ — Чоп (об'їзна дорога Коростишева), рух транспорту перекритий в напрямку Києва та здійснюється через місто Коростишів. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху. На місці події працюють всі відповідні служби. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19 липня на трасі поблизу об’їзної Коростишева у вантажівці логістичного оператора сталася пожежа, на дорозі були розкидані посилки, рух транспорту здійснювався однією смугою.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2024 року на автодорозі Київ — Чоп, на об'їзній дорозі Коростишева, сталася ДТП з потерпілими, рух транспорту був ускладнений в напрямку столиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП фура патрульний Коростишів рух транспорту об'їзд вантажівка перекриття руху  
Матеріали по темі