Здоров'я

У Житомирі проведуть благодійний «рожевий забіг», під час якого збиратимуть кошти для мамологічного центру

30 September 2024, 16:28

У Житомирі «рожевим забігом» підтримають жінок із раком молочної залози. Єдність з тими, хто проходить через складні випробування на шляху до одужання.

Про це 30 вересня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«5 жовтня у Житомирі відбудеться благодійний захід «Забіг турботи» спрямований на привернення уваги до важливості ранньої діагностики та психологічної підтримки хворих. Учасники забігу зможуть не лише підтримати жінок, що ведуть боротьбу з хворобою, але й отримати консультацію від лікарів та зробити свій внесок на підтримку мамологічного центру лікарні №1», - йдеться в повідомленні.

Учасники долатимуть дистанцію у 2 км. Тут не змагатимуться, а об'єднаються, щоб надихнути жінок на боротьбу та додати їм віри в одужання.

Старт — о 10:00 біля кінотеатру «Жовтень». Реєстрація розпочнеться о 8:30.

Зробити благодійний внесок можна як під час онлайн-реєстрації, так і безпосередньо на місці проведення заходу.

Учасників забігу закликають одягнути якийсь елемент рожевого чи білого як символ жіночності. До участі закликають і чоловіків, оскільки чоловіча підтримка для жінки дуже важлива.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці жовтня 2023 року у закладах Житомира з’явилися плакати з QR-кодами і відповідями на запитання про причини раку молочної залози.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: забіг рак рак молочної залози онкологія 
Матеріали по темі