Влада

Звільнився заступник начальника ГУ ДСНС у Житомирській області, який працював на цій посаді понад 11 років

1 October 2024, 10:34

Заступник начальника головного управління ДСНС України у Житомирській області Олег Держанівський звільнився.

Декларацію при звільненні він оприлюднив 1 жовтня.

Зазначається, що з 1 січня по 1 жовтня 2024 року Олег Держанівський отримав у обласному управління ДСНС 672 тис. 987 грн зарплати та 1000 грн соціальних виплат. Готівкою він декларує 10 тис. доларів та 170 тис. гривень. За останні 12 років нове рухоме чи нерухоме майно у декларанта та його дружини не з’явилося.

У біографії Олега Держанівського на сайті ГУ ДСНС зазначається, що він народився 25 вересня 1969 року у місті Житомирі, у 1991 році закінчив Одеське вище артилерійське командне артилерійське військове училище ім. М.В. Фрунзе за спеціальністю - командна тактична артилерія, кваліфікація - інженер з експлуатації ракетно-артилерійського озброєння; у 2010 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління», спеціалізація «Управління державними інституціями». Отримав освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр Державного управління».

З 1991 року служив у ЗСУ, у 2004 році переведений до МНС України.

З вересня 2004 року працював на посаді начальника відділу контролю, аналітичного забезпечення та взаємодії з органами державної влади Головного управління МНС України в Житомирській області.

З 8 травня 2009 року призначений на посаду заступника начальника Головного управління з питань мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи.

З лютого 2012 року обіймав посаду заступника начальника Територіального управління з питань оперативного реагування та цивільного захисту Територіального управління МНС України у Житомирській області.

7 березня 2013 року призначений на посаду заступника начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Нагадаємо, 1 серпня 2024 року особовому складу головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області представили нового керівника Дмитра Нікулеско та подякували Ігорю Нікітчуку за плідні 34 роки служби на посаді начальника обласного управління ДСНС. Станом на ранок 1 жовтня декларація Нікітчука при звільненні не оприлюднена.

Як повідомляв Житомир.info, станом на початок 2024 року у начальника ГУ ДСНС у Житомирській області Ігоря Нікітчука було чотири заступники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС звільнення Держанівський  
Матеріали по темі