Події

Поліція встановлює особу чоловіка, тіло якого витягли з водойми комплексу відпочинку на околиці Житомира

1 October 2024, 12:24

Поліція встановлює особу чоловіка, тіло якого без зовнішніх ознак насильницької смерті дістали з водойми у Житомирі.

Про це Житомир.info 1 жовтня повідомили у Житомирському районному управлінні поліції.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. У водоймі було виявлено тіло чоловіка без зовнішніх ознак насильницької смерті. Жодних документів та інших речей, за якими можна було б встановити особу потопельника, при собі у нього не було. Для з’ясування причин смерті тіло було направлене на судово-медичну експертизу», - розповіли Житомир.info в пресслужбі райуправління поліції.

Нині поліцейські Житомирського райуправління встановлюють особу чоловіка, виявленого у водоймі.

Прикмети: віком близько 35-45 років, середньої статури, волосся темне коротке. Був одягнений у чорну куртку, спортивні штани чорного кольору з білими смугами, темний светр.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо виявленої особи, просять поінформувати за номером 102 чи особисто звернутися до Житомирського районного управління поліції за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17.

Як стало відомо Житомир.info, тіло чоловіка виявили у водоймі на території готельно-ресторанного комплексу «Волна», який знаходиться на околиці Житомира.

Нагадаємо, вдень 30 вересня до Служби порятунку «101» від поліції надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників для вилучення тіла людини зі ставка у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник поліція ставок Волна 
Матеріали по темі