Події

Судитимуть 24-річного жителя Житомирської області, який переказав собі понад 125 тис. грн з картки містянки

1 October 2024, 17:35

За крадіжку понад 120 тисяч гривень на лаві підсудних опиниться житель Бердичева, поліція завершила розслідування.

Про це 1 жовтня інформує Бердичівський районний відділ поліції.

«Наприкінці серпня до поліції із заявою про сторонній доступ до її банківського рахунку звернулась 30-річна містянка. Заявниця повідомила, що виявила у мобільному застосунку кілька переказів, які вона не робила. Загалом жінка втратила 125 500 гривень. Оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу встановили причетність до протиправного діяння 24-річного жителя Бердичева», - йдеться в повідомленні.

Фігурант визнав, що йому був відомий пароль до банківського застосунку потерпілої. Користуючись неуважністю подруги під час спільного відпочинку, він здійснив кілька переказів коштів на власну банківську картку.

Слідчі Бердичівського райвідділу поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури оголосили молодику про підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. 30 вересня матеріали кримінального провадження були скеровані до суду.

Відповідно до чинного законодавства обвинуваченому загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Разом з тим, правоохоронці закликають громадян не розголошувати інформацію, що стосується ваших банківських застосунків та платіжних карток, стороннім особам.

Нагадаємо, на початку червня 34-річна жителька села Житомирської області вкрала з банківської картки пораненого військового майже 50 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2024 року жителька Житомирського району вкрала з картки колишнього свекра понад 25 тисяч гривень, які витратила на їжу та алкоголь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка Бердичів банкінг гроші картка бердичівлянин бердичівлянка поліція до суду  
Матеріали по темі