Влада

Головне управління ДПС у Житомирській області попереджає про шахраїв, які вимагають гроші від імені податківців

2 October 2024, 14:40

Активізувались шахраї, які від імені податківців вимагають гроші.

Про це 1 жовтня повідомляє головне управління Державної податкової служби у Житомирській області.

«В різних районах Житомирської області зафіксовано чергові випадки звернень від невідомих осіб, які представляються посадовими особами Головного управління ДПС у Житомирській області, зокрема, виконуючим обов’язки начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександром М’ясковським або його помічником, та просять перерахувати грошові кошти на банківський рахунок для нагальних потреб», - йдеться в повідомленні.

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області закликають громадян та суб’єктів господарювання бути уважними та обережними. Посадові особи органів ДПС області діють виключно в межах повноважень та не можуть звертатись до платників з подібними проханнями.

В жодному разі не перераховуйте грошові кошти, а при наявності таких фактів негайно повідомте в органи Національної поліції або Головного управління ДПС у Житомирській області у будь-який зручний спосіб, зокрема:

- у письмовому вигляді на адресу: 10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника, 7;

- або за номером телефону - (0412) 418-004 через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2024 року шахраї виманювали кошти «на підтримку ЗСУ» від імені начальника Житомирської РВА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство М’ясковський податкова гроші 
Матеріали по темі