Влада

Колишній заступник керівника обласного управління ДСНС став радником начальника Житомирської ОВА

2 October 2024, 16:13

Сьогодні до команди Житомирської обласної військової адміністрації доєднався Олег Держанівський, який працюватиме радником начальника ОВА з питань цивільного захисту.

Про це 2 жовтня 2024 року повідомив начальник ОВА Віталій Бунечко.

«Олег Антонович – людина з великим досвідом у сфері запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Понад 30 років він присвятив службі в Збройних Силах та роботі в Державній службі з надзвичайних ситуацій. Обіймав керівні посади в Житомирському обласному управлінні МНС та ДСНС, де довів свою професійність, відповідальність і високий рівень організаційних навичок. Наша співпраця з Олегом Антоновичем у період його роботи в ДСНС стала фундаментом для нових спільних проєктів та ініціатив щодо безпеки цивільного населення, які він тепер продовжуватиме розвивати у складі команди Житомирської ОВА. Бажаємо успіхів на новій посаді та злагодженої роботи на благо нашої області та всієї країни», - йдеться у дописі.

Фото пресслужби ОВА

Нагадаємо, 1 жовтня Олег Держанівський оприлюднив декларацію при звільненні з посади заступника начальника головного управління ДСНС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, станом на початок серпня 2023 року у начальника ОВА Віталія Бунечка було 15 радників: в штаті працювали шість осіб, дев’ять – на громадських засадах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: радник Держанівський Бунечко ОВА 
Матеріали по темі