Події

У передмісті Житомира під колеса BMW потрапила 79-річна пенсіонерка, яка переходила автошлях

5 October 2024, 12:10

У передмісті Житомира під колеса автомобіля потрапила пенсіонерка: поліція розслідує обставини ДТП. Подія сталася 4 жовтня близько 19:20 у селі Іванівці Березівської громади. На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції.

Про це 5 жовтня повідомили в Житомирському районному управлінні поліції.

«Попередньо, 37-річний житомирянин, рухаючись автомобілем «BMW» у напрямку обласного центру, здійснив наїзд на жінку, яка перетинала автошлях. Внаслідок ДТП пішохід, 79-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Тож слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте особливо уважними під час руху неосвітленими ділянками дороги та у місцях можливої появи пішоходів на дорозі.

«Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має такі елементи», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, увечері 4 жовтня на трасі під Житомиром сталася ДТП, рух транспорту біля об’їзної був перекритий в обох напрямках.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня 2024 року у Житомирському районі біля села Світин сталася дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автомобілів. Внаслідок ДТП рух транспорту був частково ускладнений.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Іванівка передмістя пенсіонерка водій поліція  
Матеріали по темі