Події

У селищі Житомирської області п’яний керманич ВАЗ збив 73-річну водійку скутера, жінка загинула

7 October 2024, 11:57

У Хорошеві поліцейські розслідують смертельну ДТП, вчинену нетверезим водієм легковика. Повідомлення про зіткнення транспортних засобів у селищі надійшло до правоохоронців 6 жовтня близько 14:30. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського райуправління.

Про це 7 жовтня повідомило Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, 29-річний водій автомобіля ВАЗ-2106, рухаючись вулицею Руднівською, допустив зіткнення зі скутером, яким керувала 73-річна місцева жителька. На жаль, від травм, отриманих у результаті ДТП, водійка двоколісника загинула на місці події. У медичному закладі було зафіксовано, що водій легковика перебував за кермом у нетверезому стані (2,16 проміле)», - йдеться в повідомленні.

Слідчі відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського районного управління кваліфікували правопорушення за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Водія правоохоронці затримали у процесуальному порядку. Нині вирішується питання про оголошення йому підозри в учиненому.

Правоохоронці нагадують, що згідно з чинним законодавством причетному може загрожувати від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Нагадаємо, 1 жовтня патрульні покарали п’яного водія, який у Житомирі на вул. Шевченка скоїв ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня 2024 року у селі Барашівської громади п’яний водій травмував у ДТП 12-річну дівчинку та втік з місця події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП п'яний водій скутер Хорошів смертельна ДТП нетверезий водій поліція  
Матеріали по темі