Події

У Житомирі 68-річний батько під час конфлікту побив молотом по голові 25-річною сина

7 October 2024, 15:46

Поліція Житомира затримала чоловіка, який тяжко травмував сина. 4 жовтня, близько 17:00, до поліції надійшло повідомлення про отримання тілесних ушкоджень 25-річним житомирянином. Правоохоронці встановили, що його побив молотом рідний батько.

Про це 7 жовтня інформує Житомирське районне управління поліції.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирське районне управління поліції. Постраждалого негайно доправили до лікарні, де діагностували тяжку травму голови. Поліцейські попередньо з’ясували, що того дня 68-річний містянин разом з сусідами чаркував у їх гаражі. Пізніше туди прийшов його син. У молодика виникла суперечка з господарем приміщення, яка переросла у бійку. Батько хлопця, намагаючись зупинити конфлікт, вдарив сина кілька разів кувалдою по голові», - йдеться в повідомленні.

Згідно з висновками експертів, отримані потерпілим тілесні ушкодження є тяжкими та небезпечними для життя.

Слідчі Житомирського райуправління поліції затримали причетного у процесуальному порядку та повідомили йому про підозру у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, у січні в Житомирській області арештували батька, який постійно бив свою неповнолітню дочку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття батько син молот кувалда конфлікт тяжкі тілесні  
Матеріали по темі