Події

Під час ДТП поблизу Житомира автомобіль наїхав на 52-річного пішохода, чоловік загинув

8 October 2024, 11:36

У ДТП в Оліївській громаді загинув пішохід. Поліцейські розпочали досудове розслідування.

Про це 8 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 жовтня близько 19:00 неподалік села Вільська. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Попередньо встановлено, що 53-річний керманич автомобіля Skoda, житель Оліївської громади, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на чоловіка, який у той час знаходився на автошляху. На жаль, від отриманих травм пішохід, 52-річний житомирянин, загинув на місці події», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського районного управління поліції з’ясовують усі обставини у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте уважними й обережними під час руху автошляхами, особливо у темну пору доби та в місцях можливої появи пішоходів на дорозі.

Нагадаємо, 6 жовтня у Хорошеві п’яний водій ВАЗ збив 73-річну водійку скутера, жінка загинула.

Як повідомляв Житомир.info, 4 жовтня у передмісті Житомира під колеса BMW потрапила 79-річна пенсіонерка, яка переходила автошлях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій загиблий поліція Вільськ 
Матеріали по темі