Суспільство

Спортсмен з Житомирської ДЮСШ виборов «бронзу» на Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби

8 October 2024, 16:55

Вихованець Житомирської ДЮСШ з боротьби ЖОР Денис Кириченко виборов «бронзу» на Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби. У змаганнях взяли участь понад пів тисячі борців з усієї України.

Про це 8 жовтня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

«З 4 по 6 жовтня 2024 року у м. Києві відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської присвячений Захисникам України. У спортивному заході взяли участь 518 борців та 42 команди з різних куточків України. Атмосфера турніру була напруженою, а боротьба – неймовірно динамічною, що тримало глядачів у напрузі до останньої секунди кожного поєдинку. У результаті змагань, бронзову нагороду у ваговій категорії 62 кг виборов вихованець Житомирської ДЮСШ з боротьби ЖОР Кириченко Денис», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у вересні житомирські спортсмени вибороли 5 медалей на Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби, який відбувався у Вінниці.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2024 року на чемпіонаті України з боротьби греко-римської житомирський спортсмен Юрій Щербаков здобув «срібло».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортсмен спорт Кириченко турнір греко-римська боротьба  
Матеріали по темі