Суспільство

Лучниця з Житомирської області здобула «золото» Кубка України та встановила особистий рекорд

9 October 2024, 11:20

Лучниця Ольга Хомутовська здобула перемогу на Кубку України та встановила особистий рекорд.

Про це 9 жовтня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

«Лучниця з Поліського краю вкотре продемонструвала разючу майстерність на змаганнях державного рівня. Ольга Хомутовська закрила літній сезон золотом фіналу Кубка України зі стрільби з лука та новим особистим рекордом. Змагання проходили в Чернівцях та тривали з 6 по 9 жовтня. Щиро вітаємо спортсменку та тренера Івана Мазепу», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, 8 жовтня на своїй сторінці у Facebook Ольга Хомутовська розповіла деталі турніру.

«Фінал Кубка України. Дуже вдале та гарне завершення літнього сезону. 149 зі 150 можливих в особистому раунді, є куди рости, та є над чим працювати. Дяка тренеру Івану Мазепі за підтримку та пророблену роботу. Найбільша подяка ЗСУ», - зазначила лучниця.

Нагадаємо, 29 серпня стало відомо, що житомирська лучниця Ольга Хомутовська третій рік поспіль здобуває перемогу на чемпіонаті України зі стрільби з лука.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні Ольга Хомутовська здобула друге місце на чемпіонаті України зі стрільби з лука, що проходив у Чернівцях. А у середині березня 2024 року Ольга Хомутовська здобула третє місце на всеукраїнських змаганнях зі стрільби з лука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лучниця спорт Ольга Хомутовська Кубок України спортсмен рекорд  
Матеріали по темі