Події

Під час пожежі у дачному будинку поблизу Житомира загинув чоловік

10 October 2024, 11:33

Під час пожежі у дачному будинку поблизу Житомира загинула людина.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«10 жовтня о 00:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному дачному будинку на території Барашівського дачного масиву Житомирського району. По прибуттю до місця події бійців ДСНС було встановлено, що горів дах будинку, сходова клітина та коридор. В одній із кімнат рятувальники виявили 48-річного власника та винесли на свіже повітря. Бійці ДСНС почали надавати домедичну допомогу, але, на жаль, спроби виявилися марними. Медики, які прибули за викликом, констатували смерть людини», - повідомляють рятувальники.

Трохи більше години знадобилось для ліквідації пожежі. За попередньою версією, займання могло виникнути через коротке замкнення в електромережі. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м, оздоблення стін на площі 10 кв.м та пошкоджено 30 кв.м перекриття.

Нагадаємо, 8 жовтня у Житомирі 66-річний чоловік облив бензином та підпалив будинок тещі, від отриманих опіків 86-річна жінка померла.

Як повідомляв Житомир.info, 27 вересня 2024 року під час пожежі в будинку у селі Білокоровичі Білокоровицької громади Коростенського району сусіди врятували господарку, яка не могла самостійно пересуватися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загиблий ДСНС дачний масив рятувальник дача дачний будинок Барашівський дачний масив  
Матеріали по темі