Події

На Київській у Житомирі під колеса Skoda потрапила жінка, яка переходила дорогу

10 October 2024, 11:49

У Житомирі в ДТП травмувалася жінка-пішохід: поліцейські розпочали досудове розслідування.

Про це 10 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 жовтня близько 07:20 по вулиці Київській. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Попередньо встановлено, що 35-річний водій автомобіля «Skoda», рухаючись у напрямку вулиці Івана Сльоти, здійснив наїзд на жінку, яка у той час перетинала автошлях. Внаслідок ДТП пішохід, 60-річна житомирянка, отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте уважними й обережними під час руху автошляхами, особливо у місцях можливої появи пішоходів на дорозі.

«Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Подбайте про свою безпеку», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, у Житомирі вранці 16 вересня біля майдану Соборного автомобіль на пішохідному переході збив жінку.

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня 2024 року у дворі на Польовій сміттєвоз на смерть збив 92-річну житомирянку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київська пішохід наїзд поліція житомирянка  
Матеріали по темі