Місто

Правоохоронці перевіряють інформацію про мінування двох судів у Житомирі

10 October 2024, 12:30

Правоохоронці 10 жовтня перевіряють повідомлення про мінування Житомирського окружного адміністративного суду на вулиці Бориса Лятошинського. На місці перебувають рятувальники та поліція, з приміщення евакуюють людей.

Про це Житомир.info повідомив читач.

У поліції розповіли, що у Житомирі перевіряють приміщення двох судів.

Про це 10 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«10 жовтня близько 11:30 до поліції надійшло повідомлення про мінування приміщень двох судів в обласному центрі. На місці події працюють правоохоронці Житомирського райуправління поліції із залученням фахівців-вибухотехніків та кінологів. Проводиться евакуація людей з приміщень», - розповіла у коментарі Житомир.info старша інспекторка з комунікації Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

Зазначимо, що з березня 2024 року Житомирський окружний адміністративний суд перебуває у приміщенні на вулиці Бориса Лятошинського, 5.

Нагадаємо, 23 серпня у Житомир та у райцентрах області правоохоронці перевіряли повідомлення про мінування судів, працівників та відвідувачів евакуйовували.

Як повідомляв Житомир.info, 13 серпня 2024 року СБУ інформувала про те, що кіберфахівці Служби безпеки і Національної поліції встановили та затримали зловмисницю, яка «тероризувала» псевдозамінуваннями різні регіони України, на її «рахунку» більше сотні анонімних повідомлень про загрозу вибуху. Нею виявилася 28-річна житомирянка, яка вже має судимість за вчинення аналогічного злочину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд мінування замінування перевірка адміністративний суд  
Матеріали по темі