Місто

Житомирян запрошують взяти участь в опитуванні стосовно якості води

10 October 2024, 16:11

Громадянам запропонували взяти участь в опитуванні стосовно якості води.

Про це 9 жовтня повідомляє КП «Житомирводоканал».

«Шановні споживачі, Уповноважений Верховної Ради з прав людини здійснює моніторинг з додержання прав людини на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного часу. Результати моніторингу будуть використані при підготовці спеціальної доповіді Уповноваженого про стан додержання прав громадян на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного часу. У рамках підготовки спеціальної доповіді, окрім інформації органів державної влади та органів місцевого самоврядування, буде врахована думка громадян, які є споживачами послуги централізованого водопостачання, стосовно якості води, тарифів на водопостачання тощо», - йдеться в повідомленні.

У зв’язку із цим Секретаріатом Уповноваженого розроблено відповідний опитувальник для громадян – споживачів послуг централізованого водопостачання. Опитувальник доступний за посиланням: https://forms.gle/nFnAhfw6gWq8gYnD7.

Опитування є анонімним та триватиме до 14 жовтня включно.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня екоінспекція спільно з Представництвом Уповноваженого Верховної Ради України в області перевіряє стан дотримання права жителів Житомирської громади на доступ до чистої та безпечної води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода якість води омбудсмен опитування водоканал Житомирводоканал  
Матеріали по темі