Місто

На посаду директора житомирського ліцею №27 є лише два претенденти

11 October 2024, 13:30

До участі у конкурсному відборі на посаду директора ліцею №27 міста Житомира допущені двоє кандидатів.

Відповідний протокол засідання конкурсної комісії оприлюднений на сайті міської ради 11 вересня.

Зазначається, що документи до участі у конкурсі подали два кандидати – Олег Ващенко та Віталій Колодницький.

Письмове тестування та вирішення ситуаційних завдань заплановане на 28 жовтня, 29 жовтня кандидати мають провести презентацію перспективного плану розвитку закладу та надати відповіді на запитання членів конкурсної комісії.

Один з кандидатів – Колодницький Віталій Петрович, який з липня 2024 року виконує обов’язки директора ліцею №27, а до цього працював вчителем правознавства у цьому ж ліцеї.

Другий кандидат – Ващенко Олег Валентинович, працює зараз заступником директора з навчально-виховної роботи ліцею №4 і раніше подав документи для участі у конкурсні на посаду директора ліцею №30.

Нагадаємо, 19 вересня цього року в Житомирі оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора міського ліцею №27 після звільнення Світлани Короткої, яка на посаді директора школи №27 вона працювала з 1976 року.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2024 року в Житомирській міській територіальній громаді відновили конкурси на посади директорів навчальних закладів, які не проводили від початку повномасштабного російського вторгнення. Перший конкурс оголосили 10 вересня – на посаду директора ліцею №30, до участі у конкурсу допустили п’ятьох осіб, серед яких призначений в серпні 2024 року в.о. директора Анатолій Шубін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей директор конкурс вакансія ліцей №27 освіта Колодницький 
Матеріали по темі