Події

За добу у Житомирській області сталися чотири пожежі: горіло авто, суха трава та сміття

11 October 2024, 13:33

Упродовж доби в Житомирській області сталися 4 пожежі.

Про це 11 жовтня повідомляє ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«10 жовтня о 17:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухої трави поблизу с. Корчак Тетерівської громади Житомирського району. На місці події бійцями ДСНС було встановлено, що горить суха трава вздовж поля з соєю, а з іншої вогонь підступається до лісопосадки. За годину бійці ДСНС загоряння повністю ліквідували. Вогнем пройдено приблизно 0,2 га території. Поширенню полум’я вдалося запобігти. Суха трава горіла також минулої доби на відкритій території в с. Вербівка Бердичівського району. Займання ліквідували місцеві жителі до прибуття вогнеборців», - йдеться в повідомленні.

Ще дві пожежі довелося гасити минулої доби рятувальникам, зокрема в селищі Брусилів Житомирського району на приватній ділянці зайнявся автомобіль ВАЗ 2106 та у с. Липняни Коростенського району горіло сміття на площі 100 кв.м.

«Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Усі обставини надзвичайних подій встановлюють фахівці», - розповідають рятувальники.

Нагадаємо, за добу 4 серпня у Житомирі загорівся легковий автомобіль та позашляховик.

Як повідомляв Житомир.info, 12 червня 2024 року на автодорозі поблизу с. Вільнопілля вогнеборці ліквідували загоряння автомобіля Fiat Doblo, що зайнявся під час руху.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа рятувальник авто суха трава  
Матеріали по темі