Події

На трасах Житомирської області патрульні виявили 2 вантажівки, що перевозили деревину без відповідних документів

11 October 2024, 14:42

Патрульні виявили транспортні засоби, водії яких порушили правила перевезення деревини.

Про це 11 жовтня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Учора, на автодорозі М-06 Київ — Чоп, інспектори зупинили вантажівку Volvo із напівпричепом, водій якої перевозив деревину породи сосна. Під час перевірки дозвільних документів ми виявили невідповідність у документах з наявною деревиною. Інший випадок трапився на автодорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин, де екіпаж патрульних зупинив вантажний автомобіль Renault, що перевозив деревину, та під час перевірки документів виявив розбіжності в похідній документації з накладними й наявною лісопродукцією», - йдеться в повідомленні.

Патрульні забезпечили охорону місць подій та викликали слідчих для з'ясування подальших обставин і надання правової кваліфікації діям керманичів.

Патрульна поліція наголошує, що за незаконну вирубку дерев, залежно від завданих збитків, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, у вересні за добу на автодорогах Житомирської області патрульні виявили чотири випадки порушень правил перевезення лісопродукції.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня за нічну зміну охоронці порядку в Житомирській області виявили два випадки порушення правил перевезення деревини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні деревина лісопродукція дерево вантажівка траса документ 
Матеріали по темі