Суспільство

Гуляв з друзями всю ніч: за 10 днів житомирські поліцейські розшукали трьох підлітків

11 October 2024, 16:32

У першій декаді жовтня житомирські поліцейські повернули додому трьох підлітків.

Про це 11 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«За цей період вчасно не повернулися до місця проживання хлопці віком від 11 до 13 років. Розшукати всіх дітей вдалося протягом доби після зникнення. Для недопущення подібних випадків у майбутньому з їхніми родинами наразі працюють ювенальні інспектори Житомирського районного управління поліції», - йдеться в повідомленні.

Учора поліцейські Житомирського райуправління поліції розшукували 13-річного юнака. Його мати розповіла, що він уранці пішов до ліцею та до вечора не повернувся. На дзвінки по мобільному підліток не відповідав, тож жінка забила на сполох. Ювенальні інспектори вже за годину розшукали хлопця в місті, де він гуляв із друзями. Повідомити батьків про свої плани він не вважав за потрібне. Поліцейські доставили його додому та передали матері.

Гуляв із друзями всю ніч й 11-річний житомирянин. Хлопець вимкнув телефон, не думаючи про хвилювання родини та не бажаючи, щоб рідні переривали дозвілля. З подібних причин ігнорував батьків і інший його ровесник.

Відтак, поліцейські закликають дорослих сумлінно ставитися до виконання своїх батьківських обов'язків та в разі зникнення дитини одразу ж телефонувати на спецлінію 102, аби якнайшвидше розпочати пошуки.

Як повідомляв Житомир.info, за період з 22 по 28 квітня ювенальні поліцейські Житомирщини за тиждень повернули додому 16 дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук розшук дітей поліція дитина пішов з дому 
Матеріали по темі