Події

Подробиці ДТП у передмісті Житомира: одна пасажирка загинула, інша – у лікарні

12 October 2024, 10:16

В результаті смертельної ДТП у передмісті Житомира одна пасажирка легковика загинула, інша – у лікарні.

Про це 12 жовтня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 11 жовтня близько 17:55 у селі Станишівці. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. На автошляху сталося зіткнення легковиків Ford, під керуванням 39-річної жительки громади, та Opel, за кермом якого перебував 44-річний місцевий житель. На жаль, від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці події загинула пасажирка автомобіля Opel, 44-річна жителька села Станишівки. Також було травмовано її ровесницю, яка їхала в цьому ж авто. Жінку було госпіталізовано», - йдеться у повідомленні.

Слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 11 жовтня в селі Станишівка Житомирського району на автодорозі Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня 2024 року на трасі поблизу Кочерева у Житомирському районі сталася ДТП, через яку був ускладнений рух транспорту в напрямку Києва. Близько 3-ї години ночі 12 жовтня на 182 км автодороги Київ – Чоп поблизу села Веселе Житомирського району перекинулася вантажівка MAN.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція Станишівка загибель 
Матеріали по темі