Події

У Житомирському районі загорілася зерносушарка, вогонь знищив майже 3 тонни соняшникового насіння

12 October 2024, 15:05

У Житомирському районі рятувальники ліквідували пожежу в зерносушарці.

Про це 12 жовтня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«12 жовтня о 11:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в зерносушарці в селищі Курне Курненської територіальної громади Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в верхній частині металевої стаціонарної сушильної установки. Там вогонь охопив частину насіння соняшника, що містилося всередині. В сушарці знаходилось близько 10 тонн зерна соняшника. Зусиллями рятувальників о 12:40 пожежу локалізовано та о 13:35 – ліквідовано. Вогонь знищив близько трьох тонн насіння соняшника. Загиблих та травмованих немає. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Крім того, упродовж минулої доби рятувальники ліквідували три пожежі.

«11 жовтня о 17:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі у с. Слобідка Малинської територіальної громади Коростенського району. По прибуттю підрозділу ДСНС було встановлено, що полум'я повністю охопило сарай. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані оселю та літню кухню. О 18:14 бійці ДСНС локалізували пожежу та о 19:08 ліквідували. Вогонь встиг знищити сарай. Подальшого розповсюдження полум'я не допущено. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника», - зазначається у повідомленні.

Також вчора ймовірно через коротке замкнення електромережі сталося загоряння у приватному будинку у м. Коростишів Житомирського району, а ввечері на території Барашівського дачного масиву Березівської громади Житомирського району рятувальники врятували від знищення дачний будинок.

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Усі обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня 2024 року в Житомирській області сталися 4 пожежі: горіла суха трава, автомобіль та сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС зерносушарка зерно будівля 
Матеріали по темі