Місто

У Житомирі працівники ТЦК разом з поліцією проводять рейди біля торгових центрів та у закладах

13 October 2024, 16:18

У Житомирі співробітники ТЦК та СП спільно з поліцією проводять масові рейди з перевірки військово-облікових документів у чоловіків.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

Зокрема, 12 жовтня, в суботу, рейдові бригади бачили на парковках біля торгових центрів «Метро» та «Глобал», а у вечері – в пабі на вулиці Київській.

«В пабі їх було дуже багато і ще троє чи четверо чергували на вулиці, мабуть, щоб ніхто не вислизнув», - розповіла житомирянка, які під час рейду була у пабі.

Також ввечері 12 жовтня подібні рейди були у закладах на Михайлівській.

Вдень 13 жовтня працівників ТЦК та поліцейських помітили біля ТРЦ «Глобал».

«Військові з поліцією стоять на всіх виходах з «Глобала» і на всіх виїздах з парковки», - розповіла читачка.

Поінформовані джерела кажуть, що рейди у Житомирі проводять працівники не місцевого ТЦК та СП, а з іншої області.

Нагадаємо, 11 жовтня в Києві після концерту «Океану Ельзи» працівники ТЦК проводили перевірку документів військовозобов'язаних біля Палацу Спорту. Подібні ситуації також були зафіксовані в інших містах України, таких як Дніпро, Хмельницький, Харків та Львів: перевірки здійснювали в закладах громадського харчування і нічних клубах, де працівники ТЦК разом з поліцією перевіряли військово-облікові документи і затримували чоловіків з проблемами в документах або тих, хто відмовлявся їх показати.

12 жовтня масові перевірки документів військовозобов'язаних у торгівельних та розважальних центрах тривали, зокрема, у Києві, Одесі та Львові, Кривому Розі,

Як повідомляв Житомир.info, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко 7 жовтня 2024 року провів розширену нараду щодо виконання в області мобілізаційного завдання Генерального штабу Збройних сил України, де, зокрема, говорили про швидке проходження військово-лікарської комісії (ВЛК) та організацію спільних патрулів ТЦК і Нацполіції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТЦК поліція рейд мобілізація ТЦ паб торговий центр військовозобов'язаний 
Матеріали по темі