Події

На дорозі в громаді Житомирського району авто з’їхало в кювет та зіткнулося з деревом – водійка загинула

14 October 2024, 11:48

У Коростишівській громаді в ДТП загинула водійка легковика, поліція встановлює обставини.

Про це 14 жовтня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 12 жовтня близько 16:30 на автодорозі між селами Красилівкою та Квітневим. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління. Попередньо, 60-річна водійка автомобіля «КІА» не впоралася з керуванням транспортним засобом, внаслідок чого легковик з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. На жаль, водійка транспортного засобу загинула на місці події», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі поліції встановлюють обставини у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. Перебуваючи за кермом, дотримуйтесь швидкісного режиму та враховуйте стан дорожнього покриття.

Нагадаємо, 11 жовтня в селі Станишівка Житомирського району на автодорозі Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Правоохоронці повідомили, що в результаті цієї ДТП одна пасажирка легковика загинула, інша – у лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня 2024 року на трасі поблизу Кочерева у Житомирському районі сталася ДТП, через яку був ускладнений рух транспорту в напрямку Києва. Близько 3-ї години ночі 12 жовтня на 182 км автодороги Київ – Чоп поблизу села Веселе Житомирського району перекинулася вантажівка MAN.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП водійка кювет дерево поліція  
Матеріали по темі