Суспільство

Спортсмени з Житомирської області здобули низку перемог на чемпіонаті України з тріатлону

14 October 2024, 14:34

Спортсмени з Житомирської області вибороли 12 медалей та чемпіонаті України з тріатлону та стали чемпіонами в естафетах мікст і переможцями командного чемпіонату з дуатлону.

Про це 14 жовтня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

З 12 по 13 жовтня 2024 року у с. Бояни (Чернівецька обл.) відбувся відкритий чемпіонат України з тріатлону (дуатлону), чемпіонат України з тріатлону (дуатлону) в естафетах-мікст (дорослі, юнаки) та Командний чемпіонат України з тріатлону (дуатлону).

Команду Житомирської області представляли вихованці ЖОШВСМ та ДЮСШ «Авангард» ЖОР, які вибороли Кубок чемпіонів, 7 золотих, 4 срібних та 1 бронзову медаль.

Результати змагань:

  • Гончарук Ілля — чемпіон України серед юнаків;
  • Кирилович Катерина — срібна призерка чемпіонату України серед кадеток;
  • Умінський Даніїл — срібний призер чемпіонату серед кадетів;
  • Гусаревич Софія — срібна призерка чемпіонату серед дівчат;
  • Садигова Мер'ям — срібна призерка чемпіонату серед юніорок;
  • Грибан Аріна — бронзова призерка чемпіонату серед кадеток.

Житомирська команда юнаків у складі: Гончарука Іллі, Кирилович Катерини та Умінського Даніїла стали чемпіонами України в естафетах — мікст серед юнаків та переможцями командного чемпіонату Україні з дуатлону серед юнаків.

«Радість за своїх вихованців розділяють тренери: Наталія Кирилович, Руслан Садигов, Віктор Генчіков. Дякуємо ЗСУ за можливість брати участь в змаганнях», - розповіли в управлінні.

Нагадаємо, у червні житомирські спортсмени вибороли 10 медалей на чемпіонаті України з тріатлону та чемпіонаті України в естафетах-мікст.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2024 року житомирські тріатлоністи здобули призові місця на чемпіонаті України та всеукраїнських змаганнях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тріатлон спорт спортсмен чемпіонат дуатлон естафета мікст  
Матеріали по темі