Суспільство

«Золото» та «бронзу» вибороли двоє житомирян на чемпіонаті світу з боротьби самбо

15 October 2024, 10:40

На чемпіонаті світу з боротьби самбо двоє житомирських спортсменів Віолетта Кумечко та Богдан Забродський здобули титули чемпіонів. Змагання відбувалися 11-13 жовтня на Кіпрі.

Про це 14 жовтня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної військової адміністрації.

«У підсумку сутичок золоту нагороду чемпіонату світу з боротьби самбо здобула Віолетта Кумечко та бронзову нагороду чемпіонату світу з боротьби самбо здобув Богдан Забродський», - йдеться в повідомленні.

З 11 по 13 жовтня в місті Ларнака (Кіпр) відбувся молодіжний чемпіонат світу з боротьби самбо. Загалом змагання зібрали майже 600 учасників із понад 30 країн світу.

Зазначимо, що Федерація самбо України інформувала, що на чемпіонаті Європи українці вибороли 29 медалей: 3 золоті, 9 срібні та 17 бронзові.

Нагадаємо, 4 червня у Тернополі відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед підлітків (12-14 років), на якому спортсмени з Житомирської області здобули призові місця.

Як повідомляв Житомир.info, 9 та 10 травня у Сербії на чемпіонаті Європи з боротьби самбо двоє житомирських спортсменів Віолетта Кумечко та Богдан Забродський посіли 1 та 3 місця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самбо чемпіонат світу чемпіонат Кумечко Забродський спорт спортсмен 
Матеріали по темі