Події

Суд покарав жителя райцентру Житомирської області, якого зупиняли п’яним за кермом 23 рази за місяць

16 October 2024, 09:47

Суд покарав 30-річного жителя райцентру Житомирської області, якого 23 рази зупиняли працівники поліції через керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це 14 жовтня повідомила пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області.

«З матеріалів справи відомо, що 30-річний звягелянин в період з 28.08.2024 р. до 30.09.2024 р. 23 рази був зупинений працівниками правоохоронних органів з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду майже щоразу відмовлявся. Дії правопорушника кваліфіковано за ч. 3 ст. 130 КУпАП», - йдеться в повідомленні.

При визначенні виду та розміру адміністративного стягнення суд взяв до уваги характер вчиненого правопорушення, дані про особу порушника, який діяв з мотивів явної неповаги до чинних норм співжиття у суспільстві, грубо ігноруючи загальноприйняті людські цінності та норми моралі.

«Врахувавши всі обставини справи, суд постановив накласти на чоловіка адміністративне стягнення у виді адміністративного арешту строком на 15 діб», - розповіли у суді.

Нагадаємо, у жовтні 33-річний водій з Бердичева, який не мав права кермувати авто впродовж 7 років через п’яну їзду, отримав 1 рік позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2024 року Бердичівський суд покарав двох водіїв, які їздили за кермом напідпитку. Водій «ВАЗ» п'ять разів упродовж року керував авто п’яним та був позбавлений права керування на 1 рік. Тож тепер він отримав позбавлення права на 10 років з конфіскацією транспортного засобу. Крім того, порушнику доведеться сплатити штраф у розмірі 51 тисячі гривень та відбути 15 діб адміністративного арешту. Ще один водій отримав штраф у розмірі 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на 7 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: п'яний водій суд вирок Звягель нетверезий водій арешт  
Матеріали по темі