Події

У Студениці минулої доби горів житловий будинок, а у Житомирі біля автостоянки – автомобіль

16 October 2024, 13:31

Упродовж доби рятувальники ліквідували дві пожежі. У селі Глибочицької громади горів житловий будинок, а у Житомирі — автомобіль.

Про це 16 жовтня повідомляє ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«Вчора близько 15 години по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу в деревʼяному житловому будинку в с.Студениця Глибочицької громади Житомирського району. По прибуттю підрозділу ДСНС було встановлено, що осередок пожежі знаходиться біля комина — там тлів лежак. Спостерігалося сильне задимлення. Існувала загроза розповсюдження вогню на перекриття. За пів години загоряння ліквідували. Вогонь встиг знищити лише 2 кв.м деревʼяної балки біля комина», - повідомляють пожежники.

Ймовірно зайнялось через порушення правил влаштування димаря, остаточна причина наразі встановлюється.

«А в м.Житомир бійці ДСНС загасили палаючий автомобіль Wartburg, що зайнявся біля автостоянки. Там вогонь встиг знищити відсік двигуна», - розповіли у ДСНС.

Нагадаємо, вранці 14 жовтня в центрі Житомира на вулиці Київській загорівся автомобіль. Кілька чоловіків за допомогою вогнегасників та відер з водою самотужки загасили полум’я з-під капота автівки. Потім на місце події приїхали патрульні та рятувальники, які допомогли відкотити автомобіль за перехрестя до узбіччя.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня 2024 року у Житомирі ввечері рятувальники ліквідовували пожежу автомобіля, а за кілька годин, близько 1-ї години ночі – ще одне загоряння позашляховика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа рятувальник ДСНС автомобіль будинок  
Матеріали по темі