Влада

Кабмін погодив призначення директорки департаменту на посаду заступника голови Житомирської ОДА

18 October 2024, 14:13

Кабінет міністрів погодив призначення Арендарчук Наталії Петрівни заступником голови Житомирської обласної державної адміністрації.

Про це 18 жовтня повідомив постійний представник Кабінету міністрів України у Верховній раді Тарас Мельничук в інформації про кадровий блок питань, ухвалених на засіданні Уряду.

Наталія Арендарчук зараз працює директором департаменту агропромислового розвитку та економічної політики, а її чоловік Валентин Арендарчук очолює департамент освіти Житомирської міської ради. За 2023 рік Наталія Арендарчук отримала в департаменті 870 тис. 442 грн зарплати.

Нагадаємо, 25 вересня 2024 року заступника начальника Житомирської ОВА Юрія Денисовця обрали секретарем Коростишівської міськради, мера і попереднього секретаря відправили у відставку і Денисовець став в.о. мера Ккоростишева.

Після цього у начальника ОВА Віталія Бунечка залишилося четверо заступників.

Скриншот з сайту ОДА

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2024 року Костянтина Лопушанського призначили на посаду заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арендарчук ОВА заступник КМУ ОДА 
Матеріали по темі