Влада

У департаменті регіонального розвитку Житомирської ОДА з’явилися нові керівники

22 October 2024, 12:41

У департаменті регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації за останні час з’явилося двоє нових керівників – колишній перший заступник мера Овруча та київський підприємець, власник центру перекладів «Мапа».

На початку вересня 2024 року в розділі «Керівництво» на сайті департаменту були вказані: директор Сергій Сорокін; заступник директора департаменту – начальник управління регіонального розвитку та містобудівного кадастру департаменту Віктор Мединський; начальник управління житлово-комунального господарства, енергетичного менеджменту та енергозбереження департаменту Тетяна Варема; Начальник управління розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення та інфраструктури департаменту Олена Юрченко.

Нижче – скриншот з сайту департаменту, зроблений 9 вересня 224 року:


Станом на 22 жовтня 2024 року кількість осіб у керівництві департаменту збільшилася до шести (див. скриншот), а один з новопризначених чекав цього ще від початку поточного року.


Нагадаємо, перший заступник мера Овруча Володимир Гришковець 9 вересня оприлюднив декларацію кандидата на посаду заступника директора департаменту регіонального розвитку ОДА і в жовтні вже був призначений на посаду заступника. Гришковець проживає в Овручі, на місцевих виборах 2020 року балотувався в депутати Житомирської обласної ради від партії «Європейська Солідарність».

Натомість директор та співвласник зареєстрованого у Києві ТОВ «Центр перекладів "Мапа"» Іван Кондратьєв декларацію кандидата на посаду начальника управління впровадження проектів будівництва департаменту регіонального розвитку оприлюднював ще в січні 2024 року. Кондратьєв проживає в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, його дружина є громадянкою росії.


Фото з сайту центру перекладів "Мапа"

Як повідомляв Житомир.info, у перші дні нового 2024 року в департаменті регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації змінився керівник: з 2 січня 2024 року департамент замість Інни Хоменко очолює Сергій Сорокін – заступник директора цього ж департаменту. На початку липня Сорокін вже позбувся додатка в.о. і став повноцінним директором департаменту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент ОДА призначення Гришковець Кондратьєв департамент регіонального розвитку 
Матеріали по темі