Місто

Президент ФК «Полісся» і співвласник компаній «АТБ» прописався у Житомирі

23 October 2024, 17:03

Президент футбольного клубу «Полісся» і співвласник групи компаній «АТБ» Геннадій Буткевич віднедавна прописаний у Житомирі.

Про це сам Буткевич повідомив 23 жовтня 2024 року, розповідаючи про понад 3,5 млрд грн інвестицій у бізнеси в Житомирській області.

«На сьогодні ми успішно реалізовуємо на Житомирщині вже більше 10 проєктів за різними напрямами. Попри повномасштабне вторгнення, ми відкриваємо тут заводи, будуємо нерухомість, запускаємо соціальні центри та осередки дитячого розвитку, підтримуємо освітні заклади, а також інвестуємо й виводимо на міжнародний рівень місцеві спортивні клуби. Віднедавна Житомир став для мене ще ближчим: відповідно до нової прописки, це тепер офіційно мій дім. І цим я ще раз підкреслюю щире прагнення нашої Групи BGV бути частиною громади та розвивати її», - сказав Буткевич.

За даними реєстрів, Геннадій Буткевич станом на серпень 2024 року був прописаний у Дніпрі, а від початку жовтня 2024 року – у Житомирі, в квартирі однієї з новобудов на вулиці Михайла Грушевського.

Як повідомляв Житомир.info, 27 серпня 2021 року мер Житомира повідомляв, що житомирський комунальний футбольний клуб «Полісся» повністю фінансуватиметься коштом спонсора: цього дня на житомирському Центральному стадіоні був підписаний меморандум про співпрацю зі спонсором – BGV Group Management, який і став новим власником футбольного клубу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Буткевич прописка BGV інвестиції квартира  
Матеріали по темі