Здоров'я

Сучасний салон «Afina Laser» у Житомирі: кріоліполіз, пресотерапія та лазерна епіляція

24 October 2024, 11:55

Сучасне життя диктує шалений темп і приділити час собі та своєму тілу не завжди вистачає часу або елементарно енергії. «Afina Laser» – це студія, де ви можете отримати одразу декілька естетичних та фізіотерапевтичних послуг для тіла.

Студія пропонує такі послуги: кріоліполіз, пресотерапія та лазерна епіляція.

Кріоліполіз – це нова та маловідома процедура для нашого міста. В чому її особливість, пояснює майстер студії «Afina Laser» Анна.

«Кріоліполіз – це неінвазивна процедура, що полягає у застосуванні низької температури (до -11 градусів) для розщеплення жирових клітин. Це процедура локального схуднення, тобто зменшення обʼємів оброблюваної ділянки тіла. При цьому в жировій тканині запускається природний процес руйнування оболонки жирових клітин, внаслідок чого їх вміст виходить у міжклітинний простір та виводиться з організму лімфатичною та кровоносною системою. Апарат кріоліполізу має різні вакуум-насадки для охоплення та обробки конкретних проблемних зон. Процедура має пролонговану дію. Один сеанс запускає процес руйнування жирових відкладень, який триває від двох до трьох місяців. В результаті обʼєм оброблюваної проблемної зони зменшується упродовж двох-трьох місяців на 1,5 - 4 см. Протягом року можна провести до чотирьох сеансів кріоліполізу до отримання бажаного для клієнта ефекту», – розповідає майстер студії «Afina Laser» Анна.

Також у салоні пропонують популярну процедуру – пресотерапії. Ця процедура сприяє виведенню надлишкової рідини з організму шляхом покращення кровообігу та лімфообігу, а також виведенню токсичних накопичень.

«Пресотерапія показана при набряках обличчя та тіла, варикозному розширенні вен, порушеннях сну, проявах перших ознак старіння шкіри, при реабілітаційному періоді після травм та операцій. Пресотерапія є однією з найприємніших фізіотерапевтичних процедур, не викликає больових відчуттів та сприяє максимальному розслабленню організму», – говорить майстер студії «Afina Laser» Анна.

В студії «Afina Laser» роблять й лазерну епіляцію, використовуючи новітню апаратуру.

«Ми працюємо на новому апараті виробництва 2024 року, в якому встановлений німецький лазер. Під час процедури апарат випускає одразу чотирьох хвилі: 755 нм, 808 нм, 940 нм, 1064 нм. Раніше ми використовували апарат попереднього покоління з однією хвилею 808 нм, але одночасне застосування чотирьох хвиль при кожному спалаху, збільшує спектр впливу на волосяні фолікули та сприяє підвищенню ефективності процедури. Також апарат обладнаний пʼятьма ступенями охолодження, що робить процедуру максимально комфортною для клієнта. Ми намагаємося надавати максимально якісні послуги нашим клієнтам.», – зазначає майстер студії «Afina Laser» Анна.

Студія «Afina Laser» знаходиться за адресою: ТЦ «Ярмарок» бізнес-центр, 3-й поверх, каб. 4А.

Instagram: Afina_Laser

Для запису на консультацію/візит: 0983133001.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Afina Laser кріоліполіз пресотерапія лазерна епіляція  
Матеріали по темі