Події

Прокуратура знайшла в Житомирській області боржників-"мільйонерів"

19 April 2007, 16:12

Бердичівське підприємство заборгувало пенсійному фонду понад мільйон гривень, - повідомляє прес-служба прокуратури області. Такий факт встановлено органами прокуратури під час нещодавньої перевірки щодо своєчасної сплати страхових внесків до Пенсійного фонду.
Як повідомив перший заступник прокурора області Анатолій Чумаченко, службові особи закритого акціонерного товариства, що у Бердичеві, отримавши на розрахункові рахунки кошти на суму понад 15 млн. грн., умисно ухилилися від сплати страхових внесків до Пенсійного фонду понад один мільйон гривень.
За даним фактом стосовно службових осіб підприємства прокуратурою м. Бердичева порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 ст.212-1 Кримінального кодексу України.

У ході перевірки виявлено чимало аналогічних порушень.
Усього з 83 113 суб’єктів господарської діяльності (станом на 1 квітня 2007р), що перебувають на обліку, 14 070 мають заборгованість зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду на загальну суму 51,2 млн. грн., в тому числі штрафних санкцій та пені – 6,1 млн. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі