Україна

Тимошенко викрила плани Януковича

22 May 2007, 14:21

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко звинувачує коаліцію в підготовці плану, який дозволить їй захопити владу в країні.

Про це вона заявила на прес-конференції у вівторок.

Так, за словами Тимошенко, коаліція збирається реанімувати Конституційний Суд, і до четверга-п’ятниці ухвалити рішення по неконституційності указів президента про розпуск парламенту.

"Куплений і кишеньковий КС правосудного рішення приймати не буде", - попередила Тимошенко.

Наступним кроком, на думку лідера БЮТ, буде поновлено переговори з депутатами "Нашої України" та БЮТ про те, щоб вони перейшли до більшості і вона отримала 300 голосів.

"Сьогодні знову смикають наших депутатів. Пропонують їм навіть зірки з неба, для того щоб вони перейшли знову ж у провладну коаліцію і мати можливість почати штампувати закони і так далі, щоб довести до повної узурпації влади в Україні кланом Януковича", - заявила Тимошенко.

"Останній крок, коли все це вони зроблять, безумовно, будуть нівельовані всі демократичні сили в Україні і почнеться процес усування з посади президента країни", - попередила лідер БЮТ.

"От такий план на основі профанації виборів проводиться в кулуарах. І в кулуарах тільки лінивий не говорить, що такий план існує", - додала вона.

Тимошенко звернула увагу, чому так "наполегливо дебатується перенесення дати виборів". На її думку, це дозволить коаліції за цей час або зупинити процес виборів, або розграбувати країну.

Лідер БЮТ нагадала, що розпочався масштабний проект по виведенню з державного контролю держмонополій, таких як "Укрзалізниця", "Укртелеком", а також обленерго та державних авіакомпаній.

У зв’язку з цим Тимошенко запропонувала невідкладно провести РНБО, яке б забезпечило виконання указу президента щодо проведення виборів 24 червня.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі