ДОПОМОГА

Американка хоче отримати 400 нових долларів замість тих, які з'їв її песик

19 March 2009, 12:03

Американка повернула собі 400 доларів не в кращому стані після того, як їх з'їла її собака. Тепер мешканка штату Північна Кароліна має намір просити у міністерства фінансів США обміняти купюри.

Келлі Девіс із Апекса відкладала гроші, щоб поповнити ощадний рахунок, однак не угледіла за ними, і її собака по кличці Огі проковтнула купюри, що лежали на тумбочці в спальні, - три по 100 доларів і п'ять по 20.

"Я відійшла забрати дітей зі школи, а потім збиралася йти в банк, але не могла знайти гроші", - сказала Девіс.

За її словами, перебравши в голові всі варіанти пропажі, жінка зрозуміла, що це міг зробити Огі, який раніше з'їдав туалетний папір і паперові рушники. Вона переконалася в цьому під час прогулянки домашнього улюбленця.

Через деякий час від собаки вдалося природним шляхом отримати купюри назад, правда, усі в розірваному вигляді. Тепер Девіс сподівається, що Мінфін обміняє гроші, що побували всередині собаки, на нові банкноти.

"Ми збираємося послати їх в міністерство фінансів. Подивимося, чи зможуть вони відшкодувати готівку", - сказала бідолашна господиня.

Крім того, її домашній улюбленець почуває себе чудово. Професор із Ветеринарної школи Північної Кароліни підтвердив, що з'їдені гроші не зашкодять здоров'ю тварини.

Нагадаємо, ще дивніше вчинила собака Честер із штату Мен, яка у вересні минулого року з'їла три кілограми каміння, яким було обкладено у дворі гриль. Воно вийшло з організму собаки природним шляхом, як і банкноти, не зашкодивши здоров'ю вихованця.

http://novynar.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі