ДОПОМОГА

Кіркоров став людиною року в Україні. ФОТО

23 March 2009, 17:31
  
naviny.by
Кіркоров, який написав пісню для Ані
Лорак, отримав премію Людина
року-2008
Російський співак Філіп Кіркоров отримав українську премію Людина року-2008. Церемонія вручення відбулася у палаці Україна 21 березня у Києві.

У суботу, 21 березня, у палаці Україна пройшла XIII церемонія нагородження лауреатів загальнонаціональної програми Людина року. Ведучими вечора були актриса Ольга Сумська та телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний, а також актори Студії 95-й квартал Володимир Зеленський та Євген Кошовий.

Філіп Кіркоров, який написав пісню для української учасниці Євробачення-2008
Ані Лорак, отримав премію Людина року-2008 у номінації За видатний внесок у розвиток культури та мистецтва.

"Вважаю, що цього року я був причетним до тріумфу України, - зізнався Народний артист України Кіркоров. - Я написав пісню для Ані Лорак, яку вона чудово виконала на Євробаченні. Shady lady мені приснилася. Не зважаючи на те, що переміг Білан, я вважаю, що перемогла Ані. Премію Людина року я б віддав саме їй, а також Андрієві Данилку, Дмитрові Гордону. Люблю професіоналів, і терпіти не можу, коли натрапляю на непрофесійних, зухвалих людей".

Ані Лорак, свого часу, отримала нагороду у номінації Кумир року.

Поряд із Кіркоровим премію За видатний внесок у розвиток культури та мистецтва отримав російський поет-пісняр Ілля Рєзник.

"Я приїхав до Києва на три дні, як у моїй пісні Три щасливих дні, - зізнається Ілля Рєзник. - Приємно отримати таку нагороду. У мене вдома є музей із нагород: 26 премій Пісня року, Овації, нагороди за пісні Вернісаж, Яблуні в цвіту".

Творцем року-2008 виявився український співак та ректор університету культури
Михайло Поплавський. Саме йому свої симпатії висловив Володимир Гришко.

"Вважаю Людиною року Михайла Михайловича Поплавського, - зізнався Володимир Гришко. - Він – людина-патріот, музикант, людина честі і слова, благородний. Для мене він дійсно Народний артист. Ми дружимо із ним уже близько 10 років, познайомилися на відкритті його першого ресторану".

Переможцем у номінації Журналіст року став телеведучий Святослав Цеголко. Юним талантом року стала чемпіонка Олімпійських ігор-2008 із фехтування Ольга Харлан.

За відновлення чеховських пам'яток Ялти почесну премію отримав депутат державної думи РФ, мільярдер та медіамагнат Олександр Лебедєв.

"Це був не дуже великий внесок у культуру - я лише покинув список Forbes", - пожартував Лебедєв.

Людьми року також стали Посол Литви в Україні Альгірдас Кумжа, голова правління ВАТ сільгосппродуктів Юрій Бондарчук, голова Одеського апеляційного господарського суду Валерій Балух, директор компанії Страхове товариство Іллічівське Юрій Гришан, голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть, генеральний конструктор АНТК ім. Антонова Дмитро Ківа.

На церемонії вручення нагород побували відомі політики, бізнесмени, спортсмени та артисти. Серед них були Влада Литовченко, Ольга Сумська із чоловіком, Максим Неліпа з дружиною,
Нестор Шуфрич, Ані Лорак із нареченим Муратом, Руслана Писанка, Наталія Розинська, Петро Лістерман, Савік Шустер, Маша Єфросиніна із чоловіком, Христина Коц-Готліб, Валерій Чигляєв, Ілля Ноябрьов, Сергій Поярков, Лілія Подкопаєва із Андрієм Кравчуком, Микола Вересень, Яна Клочкова та інші.

Нагадаємо, у травні цього року Філіп Кіркоров був удостоєний звання Народний артист України.

http://novynar.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі