ДОПОМОГА

15 квітня Примадонна відзначила свій 60-літній ювілей. ФОТО

15 April 2009, 13:46
   
 
Аллі Пугачовій виповнюється 60 років
Сьогодні, 15 квітня, виповнюється 60 років російській співачці, народній артистці СРСР Аллі Пугачовій. Свій ювілей вона відзначить великим концертом у концертному залі Россия в Лужниках.

На сцені, оформленій традиційно сценографом Борисом Краснововим, привітати іменинницю зберуться її зіркові колеги, проте, хто саме не розголошується. За словами прес-аташе співачки, всі його подробиці, програму та імена гостей можна буде дізнатися, лише під час концерту.

Однак про одну річ, і, мабуть, найважливіші сюрпризи ювілейного дня іменинниця розповіла заздалегідь.

"Наприклад, хотіла заспівати з
Софією Ротару - значить, заспіваю", - сказала Пугачова.

За повідомленнями деяких ЗМІ, разом з Ротару примадонна хоче виконати пісню Нас не догонят скандального дуету tATu

Крім того, Пугачова чекає несподіваного подарунка від Геннадія Хазанова: "готує щось неймовірне", - зізналася співачка.

Концерт у Лужниках завершить низку прощальним виступів співачки в Москві, які, за словами Пугачової, стануть останніми в її кар'єрі.

Після свого дня народження іменинниця планує вирушити в гастрольний тур Від квітня до квітня по Росії та СНД.

До ювілею зірки російської естради вийшла книга Олексія Бєлякова
Алла Пугачова про життя і творчість примадонни.

"Я навіть розмовляв з братом співачки, який рівно на рік молодший за неї - теж квітневий. Про Євгена Борисовича мало хто говорить, і сама примадонна ніколи не афішувала його імені, він все життя був військовим - багато років пропрацював на Семипалатинському ядерному полігоні, виконував спецзавдання в Афганістані", - розповів автор книги.

Він додав, що молодший брат говорить про знамениту сестру з теплотою, згадує про те, що вона багато допомагала йому в житті.

"А ось колишні чоловіки, за винятком першого - батька Христини Міколаса Орбакаса, на мій погляд, схильні приписувати собі надто багато заслуг в долі Алли Борисівни. Вони, безумовно є, але вона все-таки сама є яскравою і самобутньою людиною, - вважає біограф. - Думаю, вона бачила в чоловіках опору в житті, а не радників з питань культури".

При цьому Біляков зазначив, що у Алли Пугачової зі шкільного віку не було подруг - вона завжди воліла товаришувати з чоловіками.

"Її завжди оточували чоловіки, з ними вона працювала, могла розслабитися. Жінки її просто не цікавили", - сказав біограф.

Олексій Біляков порівняв примадонну з кульовою блискавкою.

"І в творчості, і в житті вона нагадує мені кульову блискавку, яка абсолютно непередбачувана. Її можна боятися, нею можна захоплюватися. І ніколи не зрозуміло, куди вона піде далі", - зазначив співрозмовник агентства.

***

Алла Пугачова народилася в Москві 15 квітня 1949 року. Майбутня зірка закінчила диригентсько-хорове відділення Московського державного музичного училища імені Іпполитова-Іванова.

Перші гастролі співачки відбулися в Заполяр’ї та Тюмені в складі агітбригад радіостанції Юність в 1966-1967 роках. Популярність до неї прийшла майже через десятиліття - за виконання пісні Арлекіно вона отримала гран-прі на конкурсі Золотий Орфей.

Пугачова не тільки естрадна співачка, але і композитор - в 1978 році на екрани вийшов фільм Жінка, яка співає, для якого вона під псевдонімом Борис Горбонос написала музику.

Крім того, за роки творчої діяльності Пугачова випустила програми: Жінка, яка співає (1979), Монологи співачки (1981), У нас в гостях Маестро за участю
Раймонда Паулса, театралізовану виставу Прийшла і говорю (1984) і сольну програму Співає Алла Пугачова(1993).

З 1988 року почали відбуватися Різдвяні зустрічі за участю зірок російської естради. Пугачова співпрацювала з багатьма відомими у світі музики композиторами та виконавцями. Серед них - Олександр Зацепін, Раймонд Паулс, Ігор Ніколаєв, Юрій Чернавський, спільний концерт зі знаменитим французьким музикантом Джо Дассеном на відкритті готелю Космос у Москві.

Передостання сольна програма Пугачової Вибране відбулася в концертному залі Росія в 1998 році.

У 2005 році співачка стала офіційною музою щорічного фестивалю Нова Хвиля у Юрмалі.

Того ж року Пугачова разом з композитором Ігорем Крутим стала організатором фестивалю Пісня року, на якому в грудні 2008 року вона оголосила про проведення вперше за десять років сольних концертів у Москві.

http://novynar.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі