ДОПОМОГА

Платья Тины Кароль уж очень напоминают фасоны именитых кутюрье. ФОТО

17 April 2009, 12:14
Співачка, що суміщає свою кар'єру з материнством - Тіна Кароль, як будь-яка жінка любить виглядати модно. Допомагають в цьому зірці сцени інколи й українські дизайнери.

Щоправда, чомусь сукні від вітчизняних виробників, які носить артистка, підозріло нагадують нові фасони іменитих світових майстрів моди.

Так, "Світське життя" помітило неабияку схожість сукні від Dior та сукні, у якій Кароль прийшла отримати нагороду найкрасивішої людини цього року.

9307_4501ea58.jpg (63.12 Kb)

Чорну сукню для Тіни пошила українська дизайнерка Тетяна Абаза. Правда, залишається таємницею, чи то так вплинула на Тетяну творчість Dior, чи вона сама вигадала вбрання для світської діви.

Однак не помітити подібність суконь від Абази та Dior Couture важко: той самий фасон, прозора спідниця , ремінь на поясі. Щоправда, у варіанті вдягненому Тіною Кароль шлейф сукні дещо коротший, а внизу відсутні квіточки.

До речі, це не вперше Абаза вдягає Кароль в сукні, які дуже подібні на ті, що створили імениті кутюр'є. Там, минулого року так само на нагородження найкрасивіших людей Тіна прийшла у сукні, що була подібна на творіння Elie Saab.

9751_45011dfc0.jpg (42.27 Kb)

Хто знає, може й тоді українська дизайнерка просто була вражена сукнею колеги. Але вбрання Кароль і вбрання від Elie Saab виглядали немов з одного ательє.

Фото Дмитра Ларіна (
ТаблоID), fashion.elle.com та "Світського життя"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі