Політика

Кого дурять соціологи у Житомирській області: замовників опитувань чи виборців?

10 October 2012, 14:07

 ТОВ «Соцінтел», яке проводило соціологічне дослідження у Житомирській, є наступником неіснуючого ТОВ «Інститут соціального аналізу і впровадження соціальних проектів «Соцінтел».

Про це йдеться у листі, який отримав Житомир.info.

«ТОВ «Соцінтел» благополучно існує та займається діяльністю з 2010 року. На підтвердження чого надсилаємо свідоцтво про реєстрацію та види діяльності організації. Разом з тим вказаний в вашій новині Інститут є нашим логічним попередником. Команда та спеціалісти ТОВ  «Інститут соціального аналізу і впровадження соціальних проектів «Соцінтел», що успішно працювали починаючи з 90-х майже 10 років, вирішили в 2007 році реорганізувати свою діяльність. Причина - необхідність інкорпоруватись в якості структурного аналітичного відділу в серйозні вітчизняні проекти. В 2010 році ми знову почали працювати разом як незалежна дослідницька  організація. Тому було прийняте рішення відновити нашу стару назву по якій нас впізнавали - ТОВ «Соцінтел», - йдеться у листі.

Разом з тим, під час презентації результатів соціологічних досліджень 12 вересня у Житомирі «Соцінтел» позиціонував себе як «Інститут впровадження соціальних проектів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі