Місто

Тротуари та зупинки у центрі Житомира прибирають 5 одиниць техніки, – КП «УАШ»

11 December 2017, 10:45

За прибирання від снігу тротуарів у центрі Житомира відповідає КП «УАШ», а тими, що далі від центру – опікуються ЖЕКи.

Про це у коментарі Житомир.info повідомив очільник КП «УАШ» Сергій Янушевич 11 грудня.

«Тротуари – це не тільки наша відповідальність. Відповідають і ЖЕКи так само. Ми в основному прибираємо центральні вулиці, а райони прибирають ЖЕКи. Київська, Театральна, Бердичівська до пам’ятника Шевченка – це ще зона нашої відповідальності, а решта тротуарів це ЖЕКи. Вони повигравали тендери, це їхня робота», – зазначив чиновник.

На своїй сторінці у Facebook КП «УАШ» повідомляє, що з самого ранку на розчистку тротуарів у центрі вийшли 3 малих вакумно-підмітальних машини ХАКО із відвалами та 2 ручних підмітальних машини, які чистили зупинки та пішохідні переходи.
«Сьогодні, в понеділок з ранку, виконуються роботи по механічній обробці Бішофітом, тротуарів, центральної частини міста. Для цього, працює мала вакумно-підмітальна машина ШМІДТ, та спеціальні візки для розкидання ПОМ, а також організовані заходи із навантаження та вивезення снігових валів з Михайлівської, Майдана Корольова та інших центральних вулиць», – йдеться у дописі.

У КП «УАШ» також зазначають, що за вихідні на дороги висипали 150 тонн протиожеледної суміші. У суботу працювали 13 одиниць техніки, в неділю – 12.

«У вихідні, суботу та неділю, підприємство працювало у посиленому режимі. За денну та нічну зміну суботи 09.12, на дороги міста було висипано 70 тон пісчаносоляної суміші, та 28 тон технічної солі. За добу 10.12 було висипано 24 тони пісчаносоляної суміші, та 27,5 тон технічної солі», – повідомляють на підприємстві.

Як повідомляв Житомир.info, на вихідних дороги Житомирської області прибирали 34 одиниці техніки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прибирання снігу КП УАШ Янушевич 
Матеріали по темі