Культура

На житомирян чекає незабутнє святкове дійство - відкриття Різдвяного ярмарку, ялинки та ковзанки

15 December 2017, 11:13

19 грудня о 18 годині на майдані Корольова у Житомирі відбудеться урочисте відкриття центральної новорічної ялинки та четвертого в історії міста Різдвяного ярмарку.

Про це повідомляють організатори.

Ярмарок відкриють святковою концертною програмою «Різдвяний Житомир». На відвідувачів свята чекають незабутній Різдвяний ярмарок із солодощами, наливками та сувенірами, кіно просто неба та святкова програма «Різдвяна реальність в казці» від Житомирського українського академічного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги. Також неподалік ялинки вже вдруге за час існування ярмарку відкриють резиденцію Святого Миколая, де добрий старий вислуховуватиме побажання малечі та даруватиме їм подарунки.

На пішохідній Михайлівській відбудеться довгоочікуване відкриття соціальної ковзанки з прокатом ковзанів та міні-кав'ярнями.

Глядачам обіцяють фаєр-шоу від «Дому Сонця», вогняне шоу ходулістів цирку, виступ етногурту «Дуліби», гру на арфі та бандурі, а також різдвяні «розважалки, ігрульки, покатульки, хохотульки й смакульки».

Організаторами свята четвертий рік поспіль виступають Житомирська міська рада, управління культури, Фонд родини Розенблат та громадськї організації «Music Brothers».

Генеральний спонсор – «Євроголд Індастріз», спонсор будинку святого Миколая – «Житомирські Ласощі», спонсор культурної програми – «Кромберг енд Шуберт», спонсор Різдвяної шопки - ЖК «Домашній».

Як повідомляв Житомир.info, 13 грудня на майдані Корольова у Житомирі почали встановлювати перші будиночки для Різдвяного ярмарку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок святкування Миколая відкриття ялинки 
Матеріали по темі