Місто

Посол Республіки Казахстан в Україні відвідав Житомирський державний технологічний університет

22 December 2017, 11:10

До Житомирського державного технологічного університету 20 грудня з робочим візитом завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні Ордабаєв Самат Ісламович.

Відбулася зустріч з ректором університету Віктором Євдокимовим, під час якої було обговорено напрями співпраці, а саме: досягнуто домовленостей про підписання угод про співробітництво з технічними університетами Республіки Казахстан з метою проведення спільних наукових досліджень, стажувань науковців університетів та обміну досвідом між навчальними закладами. Окремим важливим питанням розглянуто можливість навчання студентів з Республіки Казахстан в ЖДТУ на пріоритетних технічних спеціальностях.

Познайомившись з університетом, Посол високо оцінив матеріально-технічну базу та умови навчання студентів! Також відбулася зустріч з науковцями та студентами університету, на якій Самат Ісламович розказав про Республіку Казахстан та наголосив на зацікавленості співпраці з Україною, в тому числі і в освітній та науковій сфері. Ректор університету також презентував створений на базі університету бізнес-інкубатор та розповів про існуючі стартапи студентів. Висловлюємо вдячність заступнику Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайлу Тітарчуку за сприяння в організації візиту!

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖДТУ Житомирський державний технологічний університет​ 
Матеріали по темі