Місто

Мер Житомира розпорядився оголосити 21 грудня Днем жалоби

21 December 2017, 09:40

Житомирській міський голова Сергій Сухомлин розпорядився оголосити 21 грудня 2017 року Днем жалоби у зв’язку з загибеллю військового Артема Гульцьо.

Розпорядження підписане мером Житомира 20 грудня 2017 року.

«У зв’язку з трагічною загибеллю під час виконання службових обов’язків на сході України мешканця м. Житомира, старшого солдата 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Артема Андрійовича Гульцьо, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 07.09.2016 №788 «Про оголошення Днів жалоби у м. Житомир»: оголосити у місті Житомирі 21 грудня 2017 року жалобу за загиблим А.А.Гульцьо», - йдеться у документі.

Згідно з розпорядженням на будівлях, установах, організаціях, що належить до комунальної власності міста, мають бути приспущені державні прапори з траурними стрічками.

Нагадаємо, із загиблим у Донецькій області бійцем-контрактником 95 бригади Артемом Гульцьо житомиряни прощатимуться 21 грудня з 12:00 у 25-му гарнізонному будинку офіцерів (вул.Пушкінська, 27). У зв’язку з загибеллю Артема Гульцьо в Житомирі скасували видовищне відкриття новорічної ялинки: містяни поставились до цього з розумінням. На виконкомі 20 грудня загиблого героя вшанували хвилиною мовчання.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня, біля Верхньоторецька Донецької області загинув Артем Андрійович Гульцьо, старший солдат 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: жалоба загибель герої АТО війна 
Матеріали по темі