Влада

Гундич скоротив чисельність працівників у семи райдержадміністраціях Житомирської області

26 December 2017, 12:32

Штатна чисельність працівників в 23 райдержадміністраціях Житомирської області зменшена на 158,5 одиниць.

Розпорядження про встановлення граничної чисельності працівників районних державних адміністрацій голова ОДА Ігор Гундич підписав 20 грудня.

«Відповідно до ст. ст. 5, 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою упорядкування граничної чисельності працівників районних державних адміністрацій установити граничну чисельність працівників районних державних адміністрацій згідно з додатком. Головам районних державних адміністрацій у двотижневий термін затвердити граничну чисельність працівників управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрацій у межах затверджених показників», - зазначається у документі.

Розпорядженням від 30 січня 2017 року гранична чисельність працівників 23 РДА була 2218 одиниць, відтепер – 2059,5. У семи райдержадміністраціях чисельність працівників скоротилася: в Ємільчинській – на 24, Коростишівській – на 19,5, Лугинській – на 12, Любарській – на 22, Овруцькій – на 31, Радомишльській – на 28, Пулинській – на 24. Натомість Олевській райдержадміністрації додали 2 одиниці.


Як повідомляв Житомир.info у поточному році фонд оплати праці працівників районних державних адміністрацій становив майже 160,5 млн грн.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА ОДА Гундич штатна чисельність 
Матеріали по темі