Політика

З дружнім візитом і подарунками: Радикальна партія привітала військових з Новим роком

27 December 2017, 21:32

Нестача гідного війського озброєння, спортивного інвентарю та інших необхідних речей, якими мають бути забезпечені наші захисники – є чи не головною проблемою в одній із військових частин Житомирської області, яку відвідала напередодні новорічних свят Радикальна партія. Проте, партія не стоїть осторонь цієї проблеми і всіма силами, намагається підтримати наших боронителей: як морально так і фінансово.

Вже вкотре голова Житомирської обласної організації «Радикальна партія Олега Ляшка» Юрій Забела подає «руку допомоги» нашим солдатам. Відтепер військові строкової служби зможуть підтримувати хорошу фізичну форму, так як з черговим візитом до військової частини Юрій Забела завітав не з порожніми руками. З щирими привітаннями та теплими побажаннями він звернувся до наших захисників, і подарував військовим, спортивний інвентар.

«Ми розуміємо, що нашим військовим треба систематично займатися спортом, аби підтримувати себе у формі, щоб бути сильними та витривалими, а для досягнення такої цілі необхідно створити відповідні умови. Ми знаємо, що цього року кількість військових строкової служби у цій військовій частині значно збільшилася, і тому на сьогодні фінансування її з боку влади не вистачає. Радикальна партія всебічно намагається допомагати тим, хто вкрай цього потребує. У час, коли на Сході досі точиться війна, ми багато зусиль докладаємо, щоб допомогти нашим захисникам» - наголошує він.

Разом з тим голова організації, запевнив, що навіть в умовах війни, військові можуть розраховувати на його допомогу та підтримку партії. Адже його ціль - продовжувати допомагати нашій армії доти, поки в Україні не настануть мир та спокій.

Прес-служба Радикальної партії

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РПЛ Ляшко Забела 
Матеріали по темі