Місто

Попри холоднечу, на фестиваль «Різдвяний джаз» у Житомирі зібралися більше сотні глядачів

14 January 2018, 12:41

Фестиваль «Різдвяний джаз» просто неба на майдані Корольова у Житомирі зібрав більше сотні глядачів. У той час як одні просто насолоджується музикою, інші навіть підтанцьовують. Люди зізнаються, джаз сьогодні звучить по-особливому казково та атмосферно.

«Полюбляємо джаз, тому що я іще танцюю в клубі «Ретро». Обожнюю джаз. Танці – це сенс життя, це молодість, це здоров’я, це оптимізм», - ділиться Любов Тихоступ.

«Спеціально прийшли, щоб послухати, погуляти, чого ж вдома сидіти. Дуже хороший настрій», - розповідає Анна Пінчук.

«Взагалі, джаз то не по мені, але якщо є така можливість, то потрібно гуляти. Зараз музика класна, мені подобається. Тому, я не шкодую, що вийшла у таку холоднечу», - зізнається Катерина Жданова.

Упродовж вечора глядачі слухали порцію джазових композицій у виконанні сузір’я «Блюз», Delicats, Володимира Соляника та Інесси Іваницької.

«Взагалі в Америці та Європі Christmas jazz – окремий плейлист святкового джазу, який в Європі та Америці святкують, як головну подію року. Тому очікуємо, що і у житомирян буде таке свято щороку, різдвяно-казковий настрій. До того ж цей концерт, як закриття Різдвяного ярмарку, який вже місяць дарує житомирянам свято. Ми хочемо, щоб замість крапки був знак оклику», - каже співорганізатор фестивалю «Різдвяний джаз» Сергій Твардовський.

Як повідомляв Житомир.info, понад 7 тонн глінтвейну випили гості Різдвяного ярмарку у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок джаз фестиваль 
Матеріали по темі