Події

На Київській у Житомирі під час оформлення адмінматеріалів нетверезий водій Honda травмував патрульного

15 January 2018, 12:43

У Житомирі 15 січня нетверезий водій автомобіля Honda Accord під час оформлення адміністративних матеріалів травмував патрульного.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

Минулий тиждень на Житомирщині був в цілому спокійним, поліцейські працювали на попередження скоєння та розкриття зареєстрованих кримінальних діянь.

«15 січня уночі нетверезий водій автомобіля Honda Accord під час оформлення відповідних адміністративних матеріалів травмував патрульного. 33-річний кермувальник, намагаючись втекти з місця, скоїв наїзд на поліцейського, у результаті чого той отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Тож нині водієві, окрім адміністративної відповідальності, доведеться відповідати ще й за насильство щодо працівника правоохоронного органу. Частина 2 ст. 345 передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років», - написав начальник головного управління Нацполіції.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що подія трапилася на вулиці Київській у Житомирі.

«Працівника патрульної поліції доправляли до травматологічного відділення. Попередньо у нього струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма та забої», - розповіли у поліції.

«У Коростені оголошено про підозру у вчиненні розбою двом братам, один з яких неповнолітній. Встановлено, що парубки увечері напали на 40-річного жителя Олевського району неподалік залізничного вокзалу райцентру, побили його та забрали документи, гроші і мобільний. Потому втекли, а непритомного чоловіка згодом виявили випадкові перехожі, які і викликали швидку. Поліцейські встановили особи нападників того ж дня, коли заявник звернувся до поліції. Нині підозрювані дають свідчення щодо обставин діяння», - інформує Вячеслав Печененко.

За словами головного поліцейського області, 14 січня у с. Потіївці Радомишльського району 38-річний місцевий житель у своєму будинку спричинив ножові поранення двом іншим односельчанам. Одного з них з попереднім діагнозом проникаюче поранення черевної порожнини було доставлено до реанімаційного відділення лікарні, іншому – надано медичну допомогу без госпіталізації. Агресивного господаря будинку, який відразу ж втік з місця події, 15 січня поліцейські затримали. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень, зґвалтування та інші злочини.

«На жаль, актуальним залишається питання безвісного зникнення дітей – з початку року поліцейські розшукували і розшукали 17 неповнолітніх, які з власної ініціативи через непорозуміння пішли з дому. Характерний приклад - 12 січня звернувся житель Житомирського району із заявою про те, що ще 9 січня пішов з дому 15-річний прийомний син. Поліцейські розшукали хлопця 13 січня – увесь цей час він ночував у під’їздах багатоповерхівок. Хлопець уже не вперше йде з дому, близько двох місяців тому ми уже шукали його. Чергове непорозуміння з дорослими призводить до втечі. З хлопцем, як і з батьками, провели бесіду та розповіли про правові наслідки таких вчинків, однак вирішити конфлікт має сама родина», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, перед новим роком начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко продав старий Ford і купив новий Renault.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко ГУНП поліція  
Матеріали по темі